Утре е 7 ноември и може би е знаково, че

...
Утре е 7 ноември и може би е знаково, че
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: американските пари на Костадин Костадинов

Утре е 7 ноември и може би е знаково, че на 6-и надникнахме в едно следващо несъгласие, обвързвано с водача на “Възраждане ” Костадин Костадинов.

Дни откакто партията му внесe в Народното събрание законопроект, съгласно който всеки, получаващ над 1000 $ годишно от чужбина, би трябвало да се записва като " задграничен сътрудник ", интернет консуматори видяха, че самият Костадинов и партията му попадат под действието на своите оферти.

Цялата история, вижте в линка нагоре.

На 6 ноември Бойко Борисов и Кирил Петков за следващ път настояха, че няма да вършат коалиция дружно. Лидерът на ГЕРБ е оптимист, че може да се сформира държавно управление - без значение с кой мандат.

А Петков и партията му ще отидат на срещата с ГЕРБ идната седмица само, с цел да приказват за общи политики в Народното събрание, не за съюзяване.

Руската хакерска формация “Килнет " се похвали, че е атакувала уеб страницата  Държавна организация " Разузнаване " (ДАР) и на съответните служби в още няколко страни.

А в южния град Мелитопол съветските окупационни управляващи се похвалиха, че върнали назад огромна скулптура на Ленин. Това се случва 7 години, откакто тя беше свалена.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР