Утре до края на деня напусналите ИТН ще се произнесат

...
Утре до края на деня напусналите ИТН ще се произнесат
Коментари Харесай

Независимите подкрепят Рашков за шеф на КПКОНПИ

Утре до края на деня напусналите Има Такъв Народ ще се произнесат по ограниченията на някогашните си сътрудници към управническата стратегия. Това стана ясно от брифинга на Радостин Василев след диалозите с Българска социалистическа партия.

Много скептично настроени сме към диалогичността на Има Такъв Народ, сподели той. Познавам характера на партията, акцентира Радостин Василев. Той не изключва втори гърмеж, провокиран от хората на Слави Трифонов. Василев не е поставял изискване да остане министър.

Някои от напусналите Има Такъв Народ нямало да поддържат кабинет с министри на Има Такъв Народ . За самостоятелните е значимо да има устойчиво болшинство, което да реализира промените. Те са за кандидатурата на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ. Те нямали контакт с напусналата Възраждане Елена Гунчева.
 Радостин Василев предизвести Нинова да не има вяра на Има Такъв Народ
Радостин Василев предизвести Нинова да не има вяра на Има Такъв Народ

Той изрази песимизъм за диалогичността на някогашната му партия

Припомняме, че назначението на е изискването на Политическа партия да дадат поддръжката си за основаване на държавно управление с третия мандат. Вчера Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ организираха консултация, която даде сигнал, че е. Има Такъв Народ обаче не престават да упорстват Кирил Петков и Асен Василев да не са част от новото държавно управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР