Утре държавният глава Румен Радев Румен Георгиев Радев е български

...
Утре държавният глава Румен Радев Румен Георгиев Радев е български
Коментари Харесай

Румен Радев ще посети Козлодуй и Белоградчик

Утре президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще посети Козлодуй и Белоградчик, оповестиха от прессекретариата на президентството.

В 11.30 часа в постройката на Община Козлодуй президентът ще се срещне с кмета Маринела Николова и представители на локалната власт. От 12.15 часа Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на ще организира среща с управителния екип на „ АЕЦ Козлодуй “, и ще посети уреди на територията на централата.

Радев в с. Мадара: Трябва да има народен проект за разпространение на всички археологически обекти

В 15.30 часа в Белоградчик президентът ще посети дружество, профилирано в производството на съставни елементи за железопътни спирачни системи.

В 16.00 часа Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и кметът на Белоградчик Борис Николов ще открият монумент на полк. Стефан Илиев, пълководец на 15-и пехотен Ломски полк, умрял героичен за освобождението и националното обединяване на България в сраженията при Червената стена напролет на 1917 година по време на Първата международна война.

В 17.00 часа президентът ще взе участие в тържественото отбелязване на Петровден, празник на града. На площад „ Възраждане “ президентът Радев ще насочи одобрение към жителите и гостите на Община Белоградчик и ще награди приключилите с отличие зрелостници от тазгодишния випуск на СУ „ Христо Ботев “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР