Утре Булгаргаз ще внесе предложение за намаление на цената на

...
Утре Булгаргаз ще внесе предложение за намаление на цената на
Коментари Харесай

Утре "Булгаргаз" ще внесе предложение за намаление на цената на газа с поне 17% от 1-ви февруари

Утре " Булгаргаз " ще внесе предложение за понижение на цената на газа с най-малко 17% от 1-ви февруари. " Булгаргаз " е много апетитно сдружение, което е в чудесно финансово положение, с доста добър престиж и голям фактор на пазара, това е пазар за близо 3 милиарда лв. и е много апетитна хапка, разяснява в " Денят стартира " по Българска национална телевизия Николай Павлов, някогашен шеф на " Булгаргаз ".

По думите му сдружението не може да бъде приватизарано, тъй като няма активи, най-големите активи са договорите, които " Булгаргаз " е постигнала.

" Беше включен целият инструментариум, в това число полицейски, с цел да се натиска сдружението и управлението, в това число и сега в блока, в който пребивавам, има дежурна полицейска кола. Тези неща явно се вършат, с цел да се сплаши управлението. След инспекцията на БЕХ констатациите бяха несъстоятелни, неточни и невярни. ще публикуваме на уеб страницата на " Булгаргаз " през днешния ден тази инспекция ", добави Николай Павлов.

Той разясни, че след инспекция на ДАНС се е оказало, че " Булгаргаз " си прави работата.
" Не чакаме да бъдат открити нарушавания. Ако вземем неверно решение във връзка с контракти, това може да коства стотици милиони долари на компанията и на страната.

Цялата документи за азерския газ, за газовата връзка Гърция - България е в Министерството на енергетиката, БЕХ и Министерския съвет. Печалбите, които осъществяваме ги наливаме под формата на дивиденти в Българския енергиен холдинг и оттова в страната ", сподели още Николай Павлов и добави, че не е безстопанствен човек, а специалист, който няма принадлежност към някоя партия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР