Утре БСП ще обсъди ситуацията с Украйна и ще излезем

...
Утре БСП ще обсъди ситуацията с Украйна и ще излезем
Коментари Харесай

Румен Гечев: Руската агресия е отговор на агресията на Украйна към жителите на Луганск и Донецк

" Утре Българска социалистическа партия ще разиска обстановката с Украйна и ще излезем с декларация, само че сме срещу глобите, тъй като в историята е потвърдено, че те не работят. Агресията на Русия е отговор на експанзията на украински елементи по отношение на жителите на Луганск и Донецк ", това сподели в " Офанзива “ депутатът от Българска социалистическа партия и някогашен министър на стопанската система проф. Румен Гечев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1115
Той бе безапелационен, че насилието не е задоволително от който и да се постанова, само че когато за него приказват страни, които са го практикувалил по целия свят, е малко неточно.

" Стефан Янев не е министър на Българска социалистическа партия, само че ние не бихме си разрешили да му желаеме оставката без подобаващ разбор ", акцентира проф. Гечев.

" Министърът на защитата би трябвало да страни от думата война. Българското държавно управление да внимава с изразите си, тъй като скоро ще водим договаряния за газ. Това не е снишаване, а разсъдък ", сподели още Гечев.

" Инфлацията би трябвало да тормози всеки, този бюджет по никакъв метод не е проинфлационен. Настоящата обстановка обаче може да вдигне цените на енергийните източници ", съобщи той.

За него глобите против Русия ще подействат отрицателно на Европейски Съюз и на страни като България.

Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1115  Канада изтегля съветската водка от магазините Канада изтегля съветската водка от магазините  Настимир Ананиев: Подкрепяме военния министър Стефан Янев Настимир Ананиев: Подкрепяме военния министър Стефан Янев  Жена си възпламени съветския си паспорт във Варна Жена си възпламени съветския си паспорт във Варна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР