Утре броят на вестник Марица идва с интересни разработки, интервюта

...
Утре броят на вестник Марица идва с интересни разработки, интервюта
Коментари Харесай

Четете в Марица: Общината бори транспортния хаос с ново об...

Утре броят на вестник " Марица " идва с забавни разработки, изявленията и публикации. Не го пропускайте. Ето част от акцентите в него:

Общината бори транспортния безпорядък с ново общинско дружество

Общината се пробва да пребори транспортния безпорядък с ново общинско дружество. Ако планът сработи, 20 електробуса ще тръгнат по две нови линии, с цел да конкурират частниците, разследвани от Икономическа полиция за злоупотреби

Три разновидността пред кмета - неприятен, по-лош и най-лош

Общинската администрация е основана, с цел да ръководи комуналните действия и услуги в интерес на обществото. В Европа има общопризнат норматив, с цел да е доходоносен публичният превоз - броят на пасажерите, които го употребяват всеки ден, би трябвало да бъдат не по-малко от 50% от популацията. В Пловдив обаче от дълго време не е по този начин и това слага ръководещия екип в доста мъчно състояние.

Само в 4 общини от Пловдивско още не учат онлайн

Учениците от Садово и Хисаря минават към ротация - паралелките ще се редуват в клас и онлайн, тъй че в образователните здания да са не повече от 50% от децата, като промяната става на една седмица.

Интервю: Юрий Асланов, социолог, шеф на организация " Афис ": Кабинет по тъничък лед след 14 ноември и нови избори през пролетта

Красимира, която умъртви гаджето си, желае да остане в ареста

35-годишната Красимира Лалева, която умъртви по-младото си гадже Божан в апартамент в пловдивския квартал " Кючук Париж ", отхвърля да даде пояснения през проверяващите за кървавата история. В същото време тя не е обжалвала мярката си " задържане под стража ".

Светът ще върти е-байкове, създадени в България

Нов цех за електрически колела ще се построява в индустриална зона „ Марица “ край Пловдив. Инвеститори са пловдивският производител на колела „ Макском “ и австрийската компания Pierer Group - притежател на световноизвестната марка мотоциклети КТМ, която сполучливо навлезе и в бизнеса с електрически байкове.

Да вкараш изкуство във входа на блока

Входът на една жилищна кооперация не е нормалното недружелюбно място. Той може да се трансформира в ”сцена” на изкуството и естетиката - в това са уверени Василена и Валерия. Двете дами стоят зад плана „ Изложба във входа”, а задачата им е да преоткрият функционалността му на дейно витално пространство за споделено прилагане от хората. Изложба във входа е поредност от събития във входовете на жилищни здания.

Джулиана Гани се развежда, хванала мъжа си в забежки

Топкрасавицата Джулиана Гани се развежда. Причината била, че нейният любим Илиян въртял обич с друга надалеч по-млада дама. Гани схванала за забежките му от абсурден чат в обществените мрежи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР