Утре (5 февруари) в зала Левски София в среща от

...
Утре (5 февруари) в зала Левски София в среща от
Коментари Харесай

Николай Желязков: Ще опитаме да разстроим посрещането на Хебър

Утре (5 февруари) в зала " Левски София " в среща от 13-ия кръг на Efbet Супер Волей на Левски гостува първенецът Хебър (Пазарджик). В първия мач от сезона " сините " записаха чиста победа в Пазарджик и по този начин нанесоха на първенците първа загуба в шампионата след серия от 35 дуела без проваляне за година и половина.
 Левски измъкна победа над Монтана в Efbet Супер Волей след изключителна драма Левски измъкна победа над Монтана в Efbet Супер Волей след изключителна драма
Във краткотрайното класиране Хебър и Левски са втори и четвърти с индикатори надлежно 10/2 (победи/загуби) и 9/3. Треньорът на „ сините ” Николай Желязков приказва преди мача в неделя.
 Хебър с бърза победа над Славия на старта на втория полусезон в Efbet Супер Волей Хебър с бърза победа над Славия на старта на втория полусезон в Efbet Супер Волей
„ Аз по принцип не виждам какво се е случило в първия мач от сезона. Не го считам за определящо за втория. Всеки мач си е за себе си. А и в първата среща Хебър бе в друга групировка. Оттогава главният диагонал Симон Хирш бе сменен от Джулио Саби. Говорим за играчи от най-висока класа. Подобна промяна е умопомрачителна за българското състезание. Освен това Ники Николов се завърна пълноценно в игра. За нас ще е потребно де премерим сили с такива волейболисти. "
 Камило Плачи: Предстои ни доста сложен дуел с Левски Камило Плачи: Предстои ни доста сложен дуел с Левски
" Със сигурност ще се опитаме да дадем на най-хубавото от себе си и при опция да спечелим дуела. Ще е значимо да затрудним посрещането на съперника и да го разстроим. За задачата би трябвало да рискуваме от начален удар. Добър сервис ще помогне и за положително показване на блокадата ни. Ако Хебър посреща добре, ще ни е доста мъчно. Ние ще играем освободено. Все отново се изправяме против най-класния тим на шампионата ни. Победата в Монтана бе доста значима като резултат. След няколко загуби бихме още веднъж, като в основни моменти запазихме хладнокръвие. И трите гейма спечелихме след здрава борба в края. Тази победа може да е определяща за крайното класиране в постоянния сезон и да ни помогне да бъдем по-високо в него ”, сподели още Желязков.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР