Утре - 3 септември, започва ремонтът на участъка от път

...
Утре - 3 септември, започва ремонтът на участъка от път
Коментари Харесай

АПИ посочи точна дата, на която започва ремонтът на участъка от пътя Своге - София, където стана трагичният пътен инцидент

Утре - 3 септември, стартира ремонтът на сектора от път II-16 Своге – София, където стана тежкият пътен случай. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ". Отсечката първо ще се фрезова, а по-късно ще се преасфалтира. 

Досега предприемането на ремонтни действия беше невероятно заради осъществяваните процесуално-следствени работи. В останалите сектори от път II-16, в които са установени недостатъци досега Изпълнителят Сдружение „ Трейс Своге “ е направил следните строително-монтажни работи: изкърпени са всички дупки и неравности от км 23+000 до км 52+000.

Това е секторът малко след тунел " Елисейна " до град Своге. Ремонтирани са и две пропадания при км 71+000 - след разклона за село Ромча, и при км 73+000 - в Искърскотото дефиле. Вчера и през днешния ден чиновници на ОПУ - София са създали оглед на всички пътни знаци и където е било належащо е отстранена избуялата от дъждовете растителност за обезпечаване на по-добра видимост за водачите.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР