Утре (3 май 2022 г.) от 10:00 часа ще започне

...
Утре (3 май 2022 г.) от 10:00 часа ще започне
Коментари Харесай

От утре пускат билети за финала ЦСКА - Левски

Утре (3 май 2022 г.) от 10:00 часа ще стартира продажбата на билетите за финала за купата на България, осведомиха от Професионалната футболна лига. Както е известно, ЦСКА и Левски ще спорят за трофея на 15 май от 17:00 часа.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн в мрежата на Eventim.bg, както и в партньорските обекти бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните почитатели ще имат опция да закупуват билети и от каси на стадион „ Българска войска " и стадион „ Георги Аспарухов ", като ЦСКА и Левски в допълнение ще уведомят своите последователи за работното време на обектите.

Символичен хазаин на срещата е ЦСКА като последователите на тима ще имат разполагаем Сектори „ А " и „ Г " на стадион „ Васил Левски ".

Привържениците на Левски ще заемат места в Сектори „ В " и „ Б " на спортното оборудване.

Цените на билетите са както следва:

Сектори „ А " и „ В ": 35 лв.

Сектори „ Б " и „ Г ": 15 лв.

От основание за сигурност билети няма да бъдат продавани за Сектор „ Б " блокове 16, 17 и 18 и Сектор „ Г " блокове 34, 35 и 36, които ще бъдат употребявани за буферни зони сред последователите.

След края на футболната среща последователите на тима, спечелил купата на България, ще бъдат арестувани на стадиона до напускането на спортното оборудване на последователите на изгубилия отбор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР