Утре, 3 март, Национална футболна база Бояна ще приеме първото

...
Утре, 3 март, Национална футболна база Бояна ще приеме първото
Коментари Харесай

Започва проектът БГ Футболни проби

Утре, 3 март, Национална футболна база " Бояна " ще одобри първото издание за 2022 година на плана " БГ Футболни проби ", проведен в помощ на футболисти от разнообразни възрасти да намерят по-лесно реализация и да бъдат ангажирани в професионалния или полупрофесионалния ни футбол, оповестява уеб сайтът на БФС.

Българският футболен съюз и персонално президентът Борислав Михайлов протягат ръка на самодейността, а един от водещите треньори на курса ще е селекционерът на младежкия народен тим на България Александър Димитров. Още известни имена, които ще водят тимовете по време на утрешните тренировки и демонстративни мачове, ще са Елин Топузаков, Стефан Трифонов и други

Събитието, проведено от Ивайло Крушарски - съмишленик на плана за България, цели да помогне както на доста футболисти да бъдат видяни от клубове от системата на професионалния и полупрофесионалния футбол, по този начин и на самите тимове да се снабдят с качествени попълнения. За задачата заниманията ще бъдат проследени от скаутски звена на множеството от тимовете от efbet Лига и Втора лига.
 Всички решения след днешното съвещание на Изпълнителния комитет на БФС
Всички решения след днешното съвещание на Изпълнителния комитет на БФС

Във връзка със свиканото Общо заседание на 18.03.2022

Откриването в НФБ " Бояна " е планувано за 9.30 ч., след което ще започват и тренировките на тимовете. Поканени са всички представители на медиите.

Това издание на " БГ Футболни проби " ще е първото от серия футболни проби, които ще се организират регулярно всеки месец в разнообразни градове. Следващите събития ще се проведат през април в Стара Загора, през май в Бургас, през юни във Варна, през юли във Велико Търново и т.н.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР