Утре, 3.09.2022 г. на входа на морската градина в гр.

...
Утре, 3.09.2022 г. на входа на морската градина в гр.
Коментари Харесай

Редят елегантни ретро автомобили на входа на Морската градина

Утре, 3.09.2022 година на входа на морската градина в гр. Варна ще се организира националният конкурс за грациозност за ретро коли.

Събитието се провежда от Варненски Ретро Авто Мото Клуб с поддръжката на Община Варна. Тази година той ще бъде отдаден на паметта на доайена и вдъхновителя на ретро придвижването в България - варненецът Николай Колев-Бижуто.

В събитието ще бъдат показани над 120 особено подбрани типичен коли от всички ретро клубове в страната в следните класове: довоенни, лимузини, кабриолети, купета, американски, хотроди/янгтаймери и поршета.

Ще има и няколко специфични наградата, като най-важният – премията на публиката, ще бъде връчен от най-красивата варненка - Яна Стоянова, новата Мис Варна.

За водещ на събитието е поканен Ники Кънчев, а за по-доброто въодушевление на участниците и публиката ще допринесат Ирина Флорин, Дичо от Д2, Дани Милев и Йорданка Христова.

Автомобилите ще бъдат изложени към слънчевия часовник на входа на морската градина от 8 часа, а формалното разкриване ще стартира в 11,00 часа.

Награждаването е планувано за към 16-16,30 часа и ще се организира в Културно-развлекателен комплекс “Морско казино "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР