Утре 28-ми ноември, от 19:00ч. в Общински драматичен театър -

...
Утре 28-ми ноември, от 19:00ч. в Общински драматичен театър -
Коментари Харесай

Ансамбъл “Чинари“ гостува в Кюстендил

Утре 28-ми ноември, от 19:00ч. в Общински трагичен спектакъл - Кюстендил, първият български частен отбор “Чинари”, ще показа следващия си театър в град Кюстендил.
В него ще намерят място едни от най-емблематичните, зрелищни и обичани от публиката творби . Публиката ще има опция да се наслаждения на майсторството на прелестните танцьори от отбор “Чинари”, нежните гласове на трио “Булгарина”, магнетичните артисти на квартет “Българи” и харизматичните перкусионисти от „ Чинари Дръмс “. Режисурата и хореографията на спектакъла са на Асен Павлов и Калоян Павлов.
Ансамбъл " Чинари " е основан по концепция на Асен Павлов през 1993 година от професионални реализатори на български национални танци, музика и песни. Всеки член на ансамбъла има отлична професионална подготовка по музика и хореография. Изпълнителите на отбор " Чинари " са надарени и красиви младежи, виртуозни реализатори на обичайни и модерни български танци, песни и инструментални мелодии. Ансамбълът е представял свои спектакли в Молдова, Гърция, Съединени американски щати, Италия, Македония, Германия,Сърбия, Южна Корея и Франция.
Билети за спектакъла на Ансамбъл “Чинари” в Кюстендил можете да намерите в интернет, като закупите online на www.Ticketportal.bg или да заявите - в НЧ " Пауталия " гр. Кюстендил на тел.: 0888 56 7415, съобщи сътрудник от града за Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР