Утре - 24 октомври, неделя, 4 политически партии - Възраждане,

...
Утре - 24 октомври, неделя, 4 политически партии - Възраждане,
Коментари Харесай

Утре - 24 октомври, се организира пореден голям протест в София срещу новите мерки

Утре - 24 октомври, неделя, 4 политически партии - Възраждане, АБВ, АТАКА и Свобода, аккто и още толкоз цивилен сдружения, провеждат митинг - шествие в София под надпис " Всички дружно! Срещу лъжата и документите! "

Няколко дейности на българското държавно управление и на международните демокрации, карат протестиращите партии и сдружения да провеждат това шестние, а точно, съгласно тях:

- неистини и нарушавания на цивилен права към епидемията Ковид-19;

- основаването на международни бази от данни, съдържащи персоналните данни на всеки обособен човешки субект, с регистрация по QR код - къде, по какъв начин и какви закрити публични места посещава, документът реализира тъкмо това!;

- повсевместни опити за разоряването на съмостоятелните бизнеси на всички, несвързани с " огромните пари ", посредством въвеждането на сертификати;

- повсевместно ограничение и цензуриране на правото на свободно слово по медии и обществени мрежи - безусловно едностранно и пресилено освещаване на Ковид ситуацията.

Мерките по отношение на децата не дават отговор на никакви научни проучвания и резултати по отношение на провалите от Ковид-19, те наложително ще увредят доста от тях, без да лекуват никого!

Броят регистрирани за болни или умряли от Ковид заболели, се изкривява извънредно от финанасовите тласъци за лечебните заведения основани по тази пътека на регистрация. Дали всичко не е за едни пари?

Твърдим и можем да потвърдим с документи че: всички препоръчани ваксини са в пробен етап 2 или 3 и че ваксиниращите не се предизвестяват за това. Притискат се медици, учители, хотелиери, ресторантьори да се имунизират, което значи: присъединяване в медицински опит с рискуване на правото на труд! Поне да им се заплати за това, че заместват опитните екземпляри в опитите!

Мерките за децата в учебно заведение са неуместни! Болшинството от препаратите за стерилизация са на хлорна основа. Резултатът: към този момент едно 2-годишно дете пострада от дезинфекциращ препарат в яслата и е незабавно призната в болница " Пирогов ", показват в своя декларация уредниците на утрешния протест-шествие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР