Утре, 23 април – вторник, в 13.00 ч. в конферентната

...
Утре, 23 април – вторник, в 13.00 ч. в конферентната
Коментари Харесай

ВМРО подписва споразумение със ЗНС за евроизборите

Утре, 23 април – вторник, в 13.00 ч. в конферентната зала в централата на Вътрешна македонска революционна организация на ул. „ Пиротска “ 5, ет. 5 ще бъде подписано съглашението за поддръжка на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване с лидер Ангел Джамбазки от Земеделския национален съюз.

Това е първата заявена публично поддръжка от политическа партия, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация. Както към този момент водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи публично, ние оставаме отворени за диалози и за намиране на съдружници в борбата против сбъркания модел на Европейски Съюз – моделът на евробюрократите, които желаеха да приемем Истанбулската спогодба, а с нея и джендър идеологията; желаеха да подпишем Пакта за миграция и с него да дадем работните места на нашите сънародници на съмнителни хора от Африка и Близкия Изток; желаеха да вземат бизнеса на българските превозвачи; желаеха да признаем, че ромите имат повече права от честните данъкоплатци в България, които ги устоят посредством обществени помощи. Ние няма да допуснем това.

Ето, че моментът на истината наближава. Приканваме всички, които желаят чистата и свята република на Васил Левски, а не размитата гранично, религиозно и културно България, която пожелаха от Брюксел, да се причислят към нас.

Пътят за България през днешния ден е един – конструктивен, активен национализъм. Европа на нациите и отечествата. Нашата листа е листата на обединените български патриоти, предвождани от най-успешния български представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР