Утре - 22 март, шофьорите да се движат с повишено

...
Утре - 22 март, шофьорите да се движат с повишено
Коментари Харесай

Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 375-и и 381-и км на АМ Хемус

Утре - 22 март, водачите да се движат с нараснало внимание сред 375-и 381-и км на Автомагистрала „ Хемус “, оповестиха от пресцентъра на АПИ.

В сектора сред п. в. „ Невша “ и п. в. „ Млада армия “ ще се почистват облицовани окопи, като за осъществяването на поддържащите действия няма да се вкарват ограничавания в придвижването.

В правата сред п. в. „ Невша “ и п. в. „ Ветрино “ ще се почистват шахти в междинната разграничителна линия. Затворена ще е изпреварващата лента, като придвижването ще се реализира в дейната. Участъкът ще е сигнализиран с пътни знаци. 

Агенция „ Пътна инфраструктура ” моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортни средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР