Утре – 4 юли, движението за Варна в тунел Ечемишка“

...
Утре – 4 юли, движението за Варна в тунел Ечемишка“
Коментари Харесай

Утре движението към Варна в тунел „Ечемишка“ на „Хемус“ ще е в една лента

Утре – 4 юли, придвижването за Варна в тунел „ Ечемишка “ на Автомагистрала „ Хемус “ ще се реализира в една лента заради ремонт на видеонаблюдението, светофарните уредби и вентилаторите.

От 9,30 ч. до 15 ч. ще бъде лимитирано прекосяването в изпреварващата лента, трафикът ще се пренасочва в дейната лента, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Утре от 9 ч. до 18 ч. водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост и по път I-6 София - Бургас в региона на Нови хан, където придвижването ще се прави поетапно в една лента заради монтаж на рамка на изграждащата се електронна система за събиране на такси за прилагане на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за транспортни средства над 3,5 тона (тол). Движението ще се прави в двете посоки в свободната лента.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР