Утре – 1 декември /петък/, от 14 ч. до 20

...
Утре – 1 декември /петък/, от 14 ч. до 20
Коментари Харесай

Ограничават движението на МПС над 12 т на АМ Хемус в посока Варна

Утре – 1 декември /петък/, от 14 ч. до 20 ч. и в събота /2 декември/ от 8 ч. до 11 ч. ще бъде лимитирано придвижването на тежкотоварни коли над 12 т от 30-ти до 47-ми км на Автомагистрала " Хемус " в посока Варна. Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут при 30-ти км на Автомагистрала " Хемус " по пътна връзка " Витинска река ", ще продължава по път I-1 София – Ботевград и път II-17 до пътен възел " Ботевград " при 47-ми км на Автомагистрала " Хемус ", оповестиха от АПИ. 

При нужда, според от метеорологичните условия и интензивността на трафика, придвижването на МПС над 12 т ще се пренасочва и от пътен възел " Правец " /при 52-ри км/ по път I-3 Ботевград - Ябланица и ще се връща още веднъж на автомагистралата при пътен възел " Осиковска Лакавица " /при 60-ти км/.

Временното ограничаване в придвижването е за усъвършенстване на трафика по автомагистрала " Хемус " в региона на тунелите " Топли дол " и " Правешки ханове " преди идните почивни дни, когато доста хора потеглят на път. 

В неделя /3 декември/ от 14 ч. до 20 ч. ще бъде лимитирано придвижването на тежкотоварните коли над 12 т от 60-ти до 52-ри км на Автомагистрала " Хемус " в посока София. Тежкотоварният трафик ще се пренасочва по обходен маршрут от пътен възел " Осиковска Лакавица " /при 60-ти км/ по път I-3 Ботевград – Ябланица и ще се връща на автомагистралата по пътен възел " Правец “ /при 52-ри км/. При нужда, според от метеорологичните условия и интензивността на трафика, придвижването на МПС над 12 т ще се пренасочва и от пътен възел " Ботевград " /при 47-ми км/ по път II-17 и по път I-1 София – Ботевград до пътна връзка " Витинска река " /при 30-ти км/ на Автомагистрала " Хемус ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР