Уточнен е вече списъкът на футболистите, на които ще разчита

...
Уточнен е вече списъкът на футболистите, на които ще разчита
Коментари Харесай

Саша Симонович определи на кои ще разчита в Беласица

Уточнен е към този момент описът на футболистите, на които ще разчита новият старши треньор на Беласица Саша Симонович по време на заниманията, провокирани по негово предложение.

Засега са ясни единствено новопривлечените от ДЮШ на клуба Благовест Танев, Атанас Георгиев, Владислав Стоилов и Тодор Димитров.

Останалите футболисти от досегашните са: вратарите Захари Димитров и Кирил Георгиев и полевите играчи Валентин Костов, Любомир Граминов, Симеон Бояджиев, Димитър Стоев, Атанас Карачоров, Марти Таушанов, Янислав Тусонджиев, Иван Марчев, Александър Смилков, Марин Георгиев, Венцислав Маламов и Живко Димитров.

Георги Петров показа, че на никого от наличните футболисти оставането в тима не е обезпечено. Това ще реши само новият старши треньор Саша Симонович. До края на деня ще има изясненост и кои ще бъдат неговите асистенти.

Георги Петров добави още, че от сегашните треньори в ДЮШ на клуба ще се изискат дневни, седмични и месечни проекти за работа.

След всяко занятие ще се прави анализ. Футболист, рожба на школата, без значение от възрастта и обществения статус ще бъде привикан за подготовка в мъжкия тим. Обмисля се за къс интервал от време да се притегли и кондиционен треньор.

Треньорите от мъжкия тим, както и тези от ДЮШ, ще си оказват помощ взаимно. В близко време ще има изясненост това по какъв начин ще стане на процедура.

„ Ако до момента всеки един от треньорите е работил безотговорно, както си знае, за в бъдеще няма да стане. Ще има доста повишение на броя на заниманията и цялостно натоварване. Всеки един футболист ще бъде следят от длъжностните лица, избрани за тази задача. На първо време работата на треньорите ще бъде следена от координатора на клуба. Тези, които няма да могат да отговорят на новите условия, няма да останат за в бъдеще в клуба”, показа Георги Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР