Ути Бъчваров показа двете си дълго чакани деца за първи

...
Ути Бъчваров показа двете си дълго чакани деца за първи
Коментари Харесай

Ути показа за първи път порасналите си близначки

Ути Бъчваров сподели двете си дълго чакани деца за първи път в обществените мрежи. Той разгласява няколко фрагмента във Facebook в четвъртък, увери се кореспондент на Lupa.bg

Един от най-известните кулинари на България стана баща на две девойки през 2017 година изненадващо за мнозина. По това време Ути бе на достолепните 47 години и от този момент до през днешния ден той в никакъв случай не е показвал Далия и Ружа, които към този момент са ученички. Макар и в тил, фотографията на двете дребни госпожици е първата, на която ги виждаме дружно на известната хижа " Мазалат " дружно с техни приятелчета, напомня Хотнюз.



" Пожелание и рекомендация към всички татковци! Заведете децата си на хижа Мазалат и им покажете величието на Балкана! В далечината следим Синаница, Триглав и бездънната чаша на Габровница ", написа кулинарят в поста си.

Имената на децата на Бъчваров не са определени инцидентно. И далията, и ружата цъфтят през лятото, а дъщерите на Ути се появиха тъкмо тогава. Повече от 5години Ути и половинката му Мария пробваха всевъзможни способи, до момента в който най-после двойката заложи на ин витро, писа тогава в. " Уикенд ". Според осведомени Бъчваров е влoжил цeлия cи xoнopap oт " BИΠ Бpaдъp " в ocъщecтвявaнeтo нa мeчтaтa cи. Гeнeтичнo дeцaтa ca изцялo нa двoйĸaтa, така ĸaтo ca били пoлзвaни яйцeĸлeтĸa oт Mapия и ceмeннa тeчнocт oт Ути.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР