Устройството се отличава с висока скорост на безжичен трансфер, лесна

...
Устройството се отличава с висока скорост на безжичен трансфер, лесна
Коментари Харесай

Tenda F9 Wi-Fi Router 600Mbps – бърз рутер за дома и малкия офис

Устройството се отличава с висока скорост на безжичен трансфер, лесна апаратура и ръководство, а цената му е по джоба на всеки консуматор



Безжичните Wi-Fi мрежи са елементарно за внедряване и комфортно решение за шерване на интернет връзката във всеки дом и офис, с помощта на наличните като цена и бързи устройства за тази цел, както и неналичието на кабели. Можете да свържете елементарно и без профилирана помощ всичките си устройства към Wi-Fi рутер и да получите пълноценна мрежа за най-различни приложения.

Ако търсите опростено, елементарно за инсталиране и прилагане решение за Wi-Fi мрежа вкъщи или в дребната компания, което в същото време поддържа висока скорост на безжичен трансфер и няма да наруши по никакъв метод бюджета ви, Tenda F9 Wi-Fi Router 600Mbps е отличен избор.



Този рутер с цена под 60 лева на българския пазар ще отговори на потребностите ви – устройството поддържа бърз Wi-Fi по стандарта 802.11n със скорост 600 мегабита в секунда, обезпечава покритие на целия дом и може да се ръководи комфортно и през смарт телефон.

В съпоставяне с безжичните рутери 450Mbps и 300Mbps, Tenda F9 със своите 600Mbs и технология Beamforming+ поддържа по-ефективни и постоянни връзки, а четирите външни антени по 6dBi уголемяват покритието и подсигуряват доста по-надеждна Wi-Fi връзка във всички пространства на дома или дребния офис, в сравнение с 5dBi антените.



Към рутера на Tenda можете да свържете огромен брой устройства – до 25, включително компютри, таблети, смарт телефони – и да ползвате безпроблемно интернет във всяко кътче на междинни по мярка жилища. Рутерът работи в честотния диапазон 2,4GHz и с изключение на бързите N стандарти – 802.11n 450Mbps и 802.11n (256QAM) 600Mbps – поддържа и по-старите Wi-Fi стандарти – 802.11b (11 Mbps) и 802.11g (54 Mbps).



Производителят натъртва освен на високата скорост на Tends F9, само че и на лесното инсталиране и потребление на рутера – това става през комфортен уеб интерфейс, както и с мобилно приложение за отдалечено ръководство когато и да е и от всяко място. Приложението е налично за събаряне от уеб страницата на Tenda.



Така да вземем за пример, ще бъдете уведомявани на смарт телефона си при свързване на неидентифицирано устройство към мрежата и единствено с едно допиране ще можете да добавите консуматор към черния лист. Освен това ще можете да регулирате мощността, с цел да пестите сила, да оптимизирате Wi-Fi каналите, да следите положението на рутера и така нататък

Нещо повече, при инсталиране на Tenda F9, в случай че сте не запомнили броудбанд акаунта и паролата си, можете да употребявате функционалността „ Broadband Account & Password Migration Function ”, с цел да копирате данните за акаунта от остарелия рутер непосредствено към F9.



Моделът Tenda F9 Wi-Fi Router 600Mbps разполага на задния панел с един WAN порт 10/100/1000Mbps за свързване към кабелния модем и три LAN врата 10/100/100Mbps за жично свързване на устройства към рутера. Отзад се намират и два бутона – смесен WPS/RST и един за включване/изключване на Wi-Fi. На предния панел са ситуирани няколко знака – за систематични параметри (SYS), Wi-Fi връзка, дейните LAN портове, WAN връзка и WPS. Рутерът поддържа известните логаритми за безжична сигурност, включително WPA-PSK/WPA2-PSK, WPA и WPA2



Tenda F9 Wi-Fi Router 600Mbps е леко устройство, с бял корпус и размери 171,3х171,3х36,4 мм. Предлага се в комплект със захранващ адаптер, кабел за WAN връзката и управление за потребителя. Рутерът е наличен за покупки от сътрудниците на Tenda на цена към 58-59 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР