Устройството на Schneider Electric идва с капацитет от 10 до

...
Устройството на Schneider Electric идва с капацитет от 10 до
Коментари Харесай

Easy UPS 3S предпазва критичното оборудване

Устройството на Schneider Electric идва с потенциал от 10 до 40 kVA

Easy UPS 3S се отличава с стилен дизайн и е елементарен за апаратура и обслужване

Schneider Electric пусна нов модел непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS) – Easy UPS 3S с потенциал от 10 до 40 kVA за потребностите на дребния и междинен бизнес, центрове за данни и индустриални уреди. Устройството се отличава с стилен дизайн и е елементарно за апаратура, приложимост и обслужване.

Easy UPS 3S защищава сериозното съоръжение в индустриалния развой от повреди, породени от прекъсване на тока, токови удари и други Моделът обезпечава до 96% успеваемост в режим на двойно превръщане и до 99% успеваемост в енергоспестяващ еко режим, по данни от производителя.

Новият UPS се предлага с или без акумулатори. Клиентите могат да се възползват и от услугата за стартово инсталиране като гаранция, че Easy UPS 3S е вярно и безвредно конфигуриран за оптимални резултати във връзка с функционалност, надеждност и сигурност.

Easy UPS 3S разполага с подсъзнателен интерфейс за елементарно настройване и мониторинг с опция за отдалечено наблюдаване и ръководство посредством облачния програмен продукт на Schneider Electric – EcoStruxure. Разнообразието от приложения го вършат елементарно пригодим за всеки дребен и междинен бизнес.

Чрез локалните си мрежи от експерти по обслужване Schneider Electric предлага на клиентите цялостен набор от услуги за целия интервал на употреба (жизнен цикъл) на устройството.

Easy UPS 3S работи при температура до 40ºC и е предпазен с конформно покритие за сурови индустриални условия. Устройството се отличава още с елементарен за промяна филтър за прахуляк, комфортен достъп за сервиз през челен магнитен панел, вътрешни, външни и други варианти за акумулатори, както и с елементарен мониторинг и ръководство с платформата EcoStruxure.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР