Устройството на Microsoft работи под управление на Android Двуекранният Android

...
Устройството на Microsoft работи под управление на Android Двуекранният Android
Коментари Харесай

Смартфонът с два екрана Surface Duo идва на цена от $1400

Устройството на Microsoft работи под ръководство на Android

Двуекранният Android смарт телефон Surface Duo преди да бъде отворен
(снимка: Microsoft видео)

Microsoft разгласи цената и датата за стартиране на своя новаторски Android смарт телефон с два екрана Surface Duo. Устройството излиза на пазара на 10 септември и ще се продава за 1400 $.

С сходна цена, Surface Duo се подрежда до Samsung Galaxy Z Flip 5G и Motorola Razr, само че е по-евтин от Galaxy Z Fold2. Срещу тази сериозна сума купувачът получава смарт телефон с два екрана, всеки от които  с диагонал 5,6 инча всеки.

В разгънато положение потребителят може да се наслаждения на 8,1-инчов екран, който Microsoft назовава PixelSense Fusion. Всеки панел има разграничителна дарба 180х1350 пиксела, а сумарната резолюция е 2700х1800 пиксела.

Смартфонът се разтваря гладко и се трансформира във функционално устройство с два екрана
(снимка: Microsoft видео)

Surface Duo стъпва на хардуерна платформа Snapdragon 855. Това към момента е доса производителна SoC, въпреки че за цена от $1400 купувачите биха могли да чакат по-нов чип.

Смартфонът е оборудван с 6GB оперативна памет и 256GB непрекъсната флаш памет, 11-мегапикселова камера и батерия с потенциал 3566 мАч с поддръжка за 18-ватово зареждане.

Корпусът на устройството е пълен единствено 4,8 мм в отворено положение и двойно повече, 9,6 мм, когато смарт телефонът е затворен. Предвидена е работа със стилус, само че липсват NFC и 5G, оптична стабилизация на камерата и стерео представители.

В изцяло отворено положение смарт телефонът предлага огромен 8,1-инчов екран
(снимка: Microsoft видео)

Surface Duo работи под ръководство на Android, най-вероятно версия 10. Microsoft се концентрира върху опцията за достъп до Windows 10 в облака благодарение на Windows Virtual Desktop.

Като цяло смарт телефонът наподобява извънредно както във връзка с дизайна и опциите, по този начин и в съотношението цена-производителност. На пазара това устройство ще има сложната задача да се конкурира с гъвкавите модели.

Surface Duo може да се употребява и като елементарен смарт телефон с един екран
(снимка: Microsoft видео)

Предполага се, че Microsoft ще разчита на клиенти за новия си първокласен артикул от корпоративния сегмент. Продажбите на Surface Duo би трябвало да стартират след по-малко от месец – на 10 септември.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР