Устройство за няколко долара, което ще осигури стабилно безжично покритие

...
Устройство за няколко долара, което ще осигури стабилно безжично покритие
Коментари Харесай

Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 – усилва сигнала от рутера

Устройство за няколко $, което ще обезпечи устойчиво безжично покритие във всяко кътче вкъщи, със скорост на безжичен трансфер 300 Mbps

Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 с тип на USB флашка усилва сигнала от рутера и разрешава свързване на голям брой устройства

Безжични мрежи за достъп до интернет към този момент има съвсем във всеки дом, само че все пак не постоянно покритието е идеално и в някои кътчета връзката е слаба, прекъсва и в последна сметка основава известни главоболия на потребителите. Този проблем може да се реши елегантно с устройство за няколко долара…

Джаджата с тип на USB флашка усилва сигнала от рутера и разрешава свързване на голям брой устройства – това е Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2, наличен за по-малко от $7 (при въвеждане на ваучър за отстъпка Gbmid-year05A) в онлайн магазина GearBest.

Компактният и моден Wi-Fi усилвател се зарежда комфортно през USB интерфейс

Компактният и моден Wi-Fi усилвател с тегло едвам 30 грама и размери 12x3x9 см се зарежда през USB 2.0 интерфейс от всевъзможни източници и удвоява мощността на безжичния сигнал. Можете да оборудвате с такова устройство всяка публикация, която е по-далеч от рутера, с цел да имате съвършената безжична съгласуваност.

Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 се свързва извънредно елементарно към рутера, като за това спомага съпътстващото мобилно приложение, и се обновява автоматизирано, без никакви настройки. Актуалната версия 2 на устройството поддържа скорост от 300 Mbps, или два пъти по-висока от тази на предходния модел, с помощта на две вградени антени.

Можете да поставите по едно устройство във всяка стая за съвършена безжична връзка

Към усилвателя можете да свържете безжично до 16 устройства – компютри, смарт телефони, таблети и така нататък Освен това USB портът може да завърта на 180 градуса, тъй че да заредите по най-удобния метод джаджата. Въобще, това е едно готово за работа, „ plug-and-play “ устройство, което не се нуждае от инсталиране на драйвери.

Изпълнен в моден дизайн, с бял цвят, Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 е наличен за покупки сега на цена от $6,99 в онлайн магазина GearBest, в случай че въведете ваучър за отстъпка Gbmid-year05A (обявената на уеб страницата на търговеца цена е $9,99). Доставката до България оскъпява устройството единствено с $0,25.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР