Устройствата за онлайн обучение бяха дарени от софтуерната компания Amusnet

...
Устройствата за онлайн обучение бяха дарени от софтуерната компания Amusnet
Коментари Харесай

Дарение от 195 таблета получиха видински училища в навечерието на 24 май

Устройствата за онлайн образование бяха дарени от софтуерната компания Amusnet Interactive на общо 9 учебни заведения в Община Видин.

Събитието по отношение на връчването им се организира в залата на Общинския съвет. На него участваха кметът на Видин доктор Цветан Ценков и заместник-кметът Борислава Борисова, Лилия Чаталбашева, шеф „ Маркетинг и връзки “ и Огнян Леков – маркетинг управител в компанията, както и шефовете на учебните заведения.

Д-р Ценков изрече удовлетворението си, че дарението се прави в навечерието на най-светлия български празник 24 май. Той благодари на представителите на Amusnet Interactive за подаръка, който вършат на видинските учебни заведения, като означи, че таблетите ще бъдат доста потребни при нужда от отдалечено образование. От своя страна Лилия Чаталбашева също изрази насладата си, че дарението стига до просветителните институции в град Видин в навечерието на техния празник. „ Видин е център с дългогодишна история и устойчиви обичаи в образованието освен в Северозападния район, само че и в България. За нас в действителност е чест да създадем това подаяние тъкмо във Вашия град. Надяваме се, че с този жест ще улесним както учителите, по този начин и учениците в просветителния развой. Ние надълбоко имаме вяра, че напредъкът, развиването няма по какъв начин да се случат в днешно време без високо софтуерни решения и устройства. Много благодарим на господин Ценков и госпожа Борисова за съдействието това подаяние да се случи “ – сподели Чаталбашева. След приветствените думи бяха подписани договорите за подаяние. Директорите на 9-те учебни заведения (8 в град Видин и 1 в град Дунавци), получиха предопределените за тях таблети, като също благодариха за чудесния подарък в навечерието на празника на българската култура и просвета.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР