Устройства с легендарния бранд ще предлагат два оператораБрандът смарфони Nokia

...
Устройства с легендарния бранд ще предлагат два оператораБрандът смарфони Nokia
Коментари Харесай

Смартфоните Nokia се завръщат на пазара в САЩ

Устройства с именития бранд ще оферират два оператора

Брандът смарфони Nokia още веднъж е настоящ на американския пазар (снимка: HMD Global)

HMD Global, компанията зад марката смарт телефони Nokia, заяви, че е сключила съглашения с няколко телеком оператора за продажба на своите устройства в Северна Америка. Това е публично завръщане на именитата марка на пазара в Съединени американски щати.

Американските компании Cricket Wireless и Verizon, както и канадската Rogers Communications ще продават Nokia смарт телефони, съгласно формалната информация от HMD Global. Именно операторите са най-големите снабдители на смарт телефони в Съединени американски щати и Канада все още.
още по тематиката
Още този месец Nokia ще пусне два модела в мрежите на американските оператори и един за пазара в Канада. Cricket първи ще получи достъп до Nokia 3.1 Plus с цена за крайни консуматори 160 $, а Verizon – до Nokia 2 V, цената на който към момента не е известна.

Моделът Nokia 2 V съставлява в действителност Nokia 2.1, без никакви промени. Този смарт телефон излиза на пазара в Съединени американски щати на 31 януари, когато се чака да дебютира и Nokia 3.1 Plus. Прави усещане, че HMD Global нападна пазара в Съединени американски щати с бюджетни модели, макар че компанията има и артикули от най-голям клас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР