Устойчивото бъдеще изисква нови перспективи за развитието на всеки бизнес

...
Устойчивото бъдеще изисква нови перспективи за развитието на всеки бизнес
Коментари Харесай

Устойчива промяна за устойчиви успехи

Устойчивото бъдеще изисква нови вероятности за развиването на всеки бизнес и използване на разнообразни модели на организация и работа. Въвличането на редица зелени технологии, еко нововъведения и още по-отговорно държание са поръчител за триумфа на всеки притежател. Обръщайки взор и към ежедневната оперативна активност – потреблението на възобновими енергийни източници както от семействата, по този начин и за потребностите на всеки бизнес, е от решаващо значение, с цел да се случи смяната, към която се стремим. Защото слънчевата сила е ключът към бъдещето и има значима роля за декарбонизацията на цялото общество.

А всяко изпитание има значителен принос в общата картина

Фотоволтаичната централа за лично произвеждане е една от най-екологичните технологии, както и едно от значимите решения за стабилно развиване. Освен екологичните преимущества, които дава, може да спомогне за понижаване на въглеродния отпечатък на бизнеса, както и за по-голяма предвидимост на разноските за електрическа енергия. И макар че инвестицията допуска по-висок начален капитал, на пазара на финансови услуги съществува решение, което поддържа фирмите в задачата им за енергийна успеваемост.

С предлагането за „ Зелен заем “ за корпоративни клиенти от Пощенска банка бизнесът получава опция за финансиране до 90% от плановите разноски за създаване на фотоволтаични съоръжения, с оптималната конфигурирана мощ до 2 mWh, за лично ползване, при оптимален размер до 2 млн. евро и размер на лично присъединяване – най-малко 10% от разноските по реализация на плана. Дългият период на погашение, а точно – до 12 години след въвеждане в употреба на обекта, в допълнение към гратисния интервал до 18 месеца, нужен за довеждане докрай на плана, обезпечава по-голяма еластичност в планирането на бюджета. При заявяване на желанието за финансиране на слънчев план, претендентът получава опция да се възползва от атрактивните условия на Пощенска банка, защото устойчивото финансиране е измежду главните цели в политиката на кредитната институция. Пощенска банка финансира и слънчеви планове с посочените нагоре параметри, когато електрическата сила бъде ориентирана за продажба към трети страни на пазара.

Когато се довериш на сътрудник, с който споделяте обща задача – нещата се случват гладко

Като виновна институция и водещ фактор в нововъведенията и образуването на трендовете в банковия бранш в България, Пощенска банка регистрира смисъла на екологичните и климатичните аспекти от активността си в процеса на вземането на основни управнически решения. Работейки с визия за бъдещето на цялото общество, банката се ангажира със стратегическа визия, в която развива своите ESG политики и ги трансформира в действителни дейности в поддръжка на своите клиенти и сътрудници. Освен това, в границите на организационната си конструкция, банката има Зелен ръб и звено „ Екологичен офис “, които работят за отбрана на околната среда както във връзка с ограничението на ресурсите, употребявани на вътрешно равнище, по този начин и по отношение на своята финансираща активност.

Повече информация по отношение на зеления заем за корпоративни клиенти от Пощенска банка, както и всички условия по кандидатстване, са налични онлайн на, както и във всеки един от Бизнес центровете Корпоративно банкиране в страната.

 

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР