Устояхме на всички лъжи, манипулации и репресия. Щом след всички

...
Устояхме на всички лъжи, манипулации и репресия. Щом след всички
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Партия се справя добре, притеснявам се за държавата

Устояхме на всички неистини, операции и принуда.

Щом след всички проведени офанзиви против нас успяхме още веднъж да сме първа политическа мощ, аз терзание за партията нямам. Имам терзания за страната, тъй като ни ръководи тайфа шарлатани и авантюристи “. Това разяснява националният представител и зам.-председател на ГЕРБ Томислав Дончев пред членове на партията по време на отчетно изборно заседание на Политическа партия ГЕРБ-Габрово. Той уточни, че с всяко деяние страната покачва инфлацията и в България се чака тя да стигне 20 %, доста повече от други страни. „ Дълго време си мислех, че „ смяната “ би трябвало да продължи, до момента в който всеки един човек разбере какво се случи, само че в тази все по-тежка обстановка за страната и хората към този момент не съм уверен “, сподели още Дончев.

Общинският началник Добромир Проданов регистрира триумфите на ГЕРБ-Габрово на избори през миналите години, като на тях ГЕРБ се утвърждава като първа политическа мощ в Габрово. Томислав Дончев удостовери, че резултатите на ГЕРБ в Габрово остават исторически и че това не е инцидентно, а е резултат от напъните и триумфите на представителите на ГЕРБ в ръководството в Габрово.

Областният координатор Цветомир Михов благодари на всички за работата и напъните за развиването на общината и прикани за повече интензивност и срещи след отпадане на рестриктивните мерки поради Ковид.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР