Устните Според проучване, устните са най-привлекателната част от тялото на

...
Устните Според проучване, устните са най-привлекателната част от тялото на
Коментари Харесай

Женските черти и маниери, по които всички мъже полудяват

Устните

Според изследване, устните са най-привлекателната част от тялото на дамата и по тази причина аленото и розовото червило притеглят вниманието на мъжете за доста по-дълго време. 

Силен контакт с очите

Очите са един от най-ефективните способи да се задържи вниманието, изключително на любовника. И както добре знаем, зениците се уголемяват повече, когато някой ви притегля, по тази причина не пропускайте нито една опция да хвърляте по един взор на обекта на своите стремежи.

Бели зъби
10-те неща, които могат да вбесят даже най-спокойната жена
Много постоянно мъжете са способни да изкарат всяка жена от релси. Днес сме ви подготвили нашите 10 неща, които сигурно са способни д...
Прочети повече
За никой не е загадка, че белите зъби са привлекателни и сме сигурни, че не би трябвало да ви подсещаме, че те би трябвало да се мият два пъти на ден. Колкото повече се грижите за зъбите си, толкоз повече внимание ще получавате.

Широка усмивка

Щастливото детско лице с откровена усмивка съгласно проучване ни демонстрира, че мъжете са доста по-привлечени от усмихнати дами. Все отново едва ли е необичайно, че малко хора съумяват да привлекат противоположния пол с тъмен израз.

Любимото алено

Според друго изследване, дамата в алено е доста по-привлекателна и полово мечтана и даже е маркирано, че мъжете е доста по-вероятно да се срещнат с жена в червени облекла и даже да харчат повече пари за нея.
Най-изненадващи женски прелести!
Към нормалните женски прелести, притеглящи мъжете като магнит, може да се прибавят някои напълно изненадващи. Сутрешно разтягане. Мъжете...
Прочети повече
Симетрия на лицето

Според специалисти доста значима линия е симетрията на лицето, въпреки и тя да не зависи от нас. Това е когато лявата страна на лицето ви наподобява тъкмо като дясната. Разбира се вие не можете да измененията симетрията на лицето без пластична хирургия, като сигурно не е нужно да го вършиме. Все отново в случай че лицето не е симетрично, би трябвало да ни е ясно, че има доста по-важни неща, които притеглят.

Самочувствието е от основно значение

Любовта към самите нас и самочувствието, могат доста да усилят нашата половост, а уверените хора изпращат доста повече сигнали за интерес. Увереността ни кара да изглеждаме доста по-секси и доста по-привлекателни, даже и от най-красивият модел, в случай че той е сгънат и затворен.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР