Устните на дявола или устните на октопода. Така наричат нова

...
Устните на дявола или устните на октопода. Така наричат нова
Коментари Харесай

Опасна мания завладя Instagram! Какво са устните на октопода и как се правят?

Устните на дявола или устните на октопода. Така назовават нова козметична процедура, която придобива огромна известност в Русия и Instagram като цяло.

Виж още: Най-известното яйце в света се оказа с задача! Стана ясна задачата му

Уви, това, което видяхте преди малко, не е ловък грим, а пластична намеса, в която благодарение на известните филъри, се прави по този начин известната напоследък форма. 

Виж още: Нова фикс идея: Instagram мацки се снимат голи в снега! Кои българки се включиха?

Устните на октопода, в случай че ви влекат, по-добре ги направете при експерт, защото интервенцията може да бъде в действителност рискова.

Виж още: Японски дядо манияк играе Pokemon Go на 11 телефона

" Филтърът, инжектиран по несъответствуващ метод, може да попадне в кръвоносен съд, причинявайки запушвания и даже некроза на тъканта ", разяснява доктор Кристина Вилжински, представена от Oddity Central.

Тя поучава още - в случай че желаете сходни устни, по-добре ги направете благодарение на Photoshop, само че не качвайте фотоси в обществените мрежи, тъй като някои девойки биха се повлияли от тези фотоси.

Проблемът обаче е, че връщането на устните към естествения им тип е мъчно, а от време на време и невероятно. Линията на устните ще остане още по-безформена.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР