Устатият шеф Петров още не може да забрави преживяването, наречено

...
Устатият шеф Петров още не може да забрави преживяването, наречено
Коментари Харесай

Леш! Шеф Петров Изчака Коледа Да Мине И Изсипа Ядрената Бомба! Бившите Му Съквартиранти Треперят, Това Не Трябваше Да Се Разбира!

Устатият началник Петров още не може да не помни прекарването, наречено Вип Брадър 2017. Той даде следващото си изявление, в което разкри по какъв начин върви животът му и връзките с някогашните съквартиранти.

Малко са хората, които Борис Петров декларира, че не желае да вижда в никакъв случай повече. И това са Ваня Щерева и Даниел Златков. С Дани Златков проблемите му са ясни – на няколко пъти футболистът го заплаши с физическа разпра, написа разкрития.ком.

А по отношение на Ваня Щерева, началник Петров е уверен, че това е човек, изпълнен със завист и психологични проблеми. Той не желае да бъде покрай хора, които единствено ще го натоварват.

Кулинарният гуру поддържа връзка съвсем всекидневно с Джулиана Гани, а с Тото от СкандаУ съумели бързо да се спогодят и били в чудесни връзки. За него Тото е едно положително и възпитано младо момче.

Не по този начин безпрепятствено вървят обаче връзките му с Даниел Петканов. Двамата към този момент не били близки, а повода е в брачната половинка му Алекс Богданска. Помним по какъв начин готвачът се изрече със подозрение по отношение на брака им в Къщата.

„ Аз не съм срещу този брак, друго имах поради. Алекс Богданска в никакъв случай не ме е харесвала, тъй като тя виждаше, че аз въздействам на Дани. Но няма нищо, аз не обръщам внимание на тези неща.

Беше значимо Алекс да не излезе преди Дани от предаването, тъй като тогава бракът им щеше да завърши. Бях уверен в това. В тези няколко дни, в които тя щеше да бъде без него, родителите й щяха да я настроят и повлияят на мнението й.

Даниел е почтен. Той доста държеше на този брак и го поддържам изцяло, макар че го изгубих като другар “, разяснява началник Петров.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР