Устатата скандалджийка Албена Вулева цъфна в нета с коренно различна

...
Устатата скандалджийка Албена Вулева цъфна в нета с коренно различна
Коментари Харесай

Бомба: Това ли е новият мъж на Албена Вулева?! (устатата водеща с чистак нова визия - СНИМКИ)

Устатата скандалджийка Албена Вулева цъфна в нета с радикално друга визия. Водещата на едновремешното " Сигнално жълто " се появи в сигнално оранжево, само че това се оказа перука. Признаваме, че цветът й отива, само че очевидно на нея още не й стига кураж да се боядиса и към този момент употребява перуки.

Иначе се вижда, че Албена се грижи за визията си и даже е отперила маникюр, с който мъчно може да се оправи в тоалетната, камо ли да свърши нещо у дома, само че... Ноктите й са орлови и явно изкуствени, още веднъж с ослепителен лак.

Щом една жена мени визията си и се кипри толкоз, то нормално става дума за нов мъж в живота й. А до Албена на фотосите се вижда ръката и част от главата на тъмнокос и явно мургав мъж. Близки до водещата загатнаха, че това е мъжът, с който тя има връзка сега, само че самата Вулева не го е посочила публично.

Знаем, че последният й обществен другар беше Недик Недев, който обаче от дълго време си има друга другарка, с която живеят дружно. С Албена бяха във връзка много години, само че най-после просто им писна и се разделиха.

" Бързо ми омръзва от мъжете, а от Недик ми беше втръснало от дълго време, само че се търпяхме поради навика. Не считам нито да се бракосъчетавам, нито да раждам в тоя живот, тъй като не е моето. Искам да пребивавам по този начин, както ми харесва и не дължа пояснения никому ", нееднократно е казвала Вулева.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР