Устатата блондинка се върна на работа в Кипър Русата фурия Албена

...
Устатата блондинка се върна на работа в Кипър
Русата фурия Албена
Коментари Харесай

Албена Вулева са прави на собственичка на хасиенда

Устатата русокоска се върна на работа в Кипър
Русата хала Албена Вулева още веднъж е възвърнала позицията си в туристическия отрасъл в Кипър. В профила си във Facebook тя разгласява фотоси от острова. На фрагментите се вижда по какъв начин театралничи пред разнообразни здания в Пафос. На една от фотосите Албена е написала: „ Собственичката на хасиендата, хъ хъ “. Явно на някогашната тв водеща доста й се желае да има къща на този другоземен остров.

Устатата дама се е върнала на работа в туристическия отрасъл като рецепционистка. В течение на двете години пандемия Вулева обедня като църковна мишка и в този момент се надява да си стъпи на крайници и да спастри бели пари за черни дни. Спечеленото през лятото би й подсигурило спокойни дни през зимния интервал, който дамата прекарва в родината си.

Албена Вулева към този момент се е срещнала с новите си сътрудници от хотела, в който работи на рецепцията. Сред тях е тъмнокож приветлив африканец, с който русокоската се е снимала. Явно връзките сред тях са прекомерно дружестви, защото за фрагмента театралничат лице до лице и буза до буза.

Албена споделя, че двамата подхванали сантиментална разходка край брега на морето, след което се наслаждавали на хубостта на град Пафос, който бе столица на културата през 2017 г.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР