Устатата блондинка Албена Вулева от няколко години работи в Кипър

...
Устатата блондинка Албена Вулева от няколко години работи в Кипър
Коментари Харесай

Албена Вулева търси заможен кипърец

Устатата русокоска Албена Вулева от няколко години работи в Кипър като рецепционистка. Тя към този момент се е открила там и все по-рядко се връща в България. Бившата водеща живее в крайбрежния град Пафос. Понякога пътува и до други страни на отмора. Наскоро да вземем за пример се завърна от Франция. Междувременно устата русокоска си търси и състоятелен кипърец, по образеца на чалга легендата Петра.
 

Албена към този момент е на 47 години, само че споделя, че мъжкият интерес към нея не е секнал. Най-много й се радвали чужденците. „ Нямам никаква мира от тези кипърски мъже.Често ме бъркат за рускиня, по тази причина не се връзват на лъжите ми, че съм туркиня. Та по този начин... Съществувам си тук под прикритието на рускиня и ограбвам предложения за кафета. Добре, че съвсем за нищо не ми се постанова да заплащам, кавалерите са задоволително великодушни ”, споделяла е Вулева.

След като се раздели с дългогодишния си другар Недик Недев, русокоската не е афиширала връзка с различен . Тя нееднократно е споделяла, че е доста разочарована от българските мъже, които по думите й са освен мързеливи, само че и много стиснати. Бившият й от дълго време има нова жена в живота си, но Албена има вяра, че си е самодостатъчна и не желае сътрудник непременно. Тя не желае и деца, тъй като по думите й майчинският инстинкт по този начин и не се зародил у нея.

Вулева и Недев изкараха дружно повече от десетилетие, но за това време доста пъти се събираха и разделяха. Последната им раздяла бе дефинитивна, Клюката гласи, че Недик постоянно кръшкал на русокоската, само че тя си затваряла очите за изневерите му. Майка й Людмила Захажаева направила всичко допустимо да ги раздели, тъй като вярвала, че авторката на „ Сигнално жълто ” заслужавала нещо доста по-добро от „ този гол охлюв ” и „ несъвършен фитнес инструктор ”.

Риалити звездата от „ Биг Брадър ” не се срами, че е направила внезапен завой в кариерата и от телевизионна звезда е станала рецепционистка. Тя постоянно споделя с феновете си разнообразни моменти от всекидневието си. Бившата водеща твърди, че с днешна дата в медиите има огромна цензура, по тази причина не желае повече да работи в малкия екран. Предпочита да осъществя креативния си ентусиазъм, като качва наличие в интернет, където има по-голяма независимост на словото.

Преди да замине за Кипър, Албена нямаше съществени професионални задължения и се занимаваше само с бижутата „ Хаял ”, които създаваше собственоръчно и продаваше онлайн. Тя старателно изработваше гривни и други аксесоари от разнообразни материали, а след това ги оферираше за продажба на алегорични цени. Въпреки че влагаше усърдие в начинанието си, то не бе доходоносно и най-после й се наложи да си откри същинска работа.

Авторката на паметното предаване „ Сигнално жълто ” взе затлъстял хонорар за присъединяване си в два сезона на риалити шоуто „ Биг Брадър ”, само че той бързо се стопи през необятните й пръсти и от него не остана и лев. Случило се по този начин, че познати й предложили работа в Кипър с положително възнаграждение и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с порядъчен наем и отлетяла за острова, където живее до през днешния ден. „ Не скърбя нито за момент, че се реалокирах тук! Животът ми е в действителност прелестен ”, удовлетворена е Албена.

Любопитно е, че в Кипър нито един път не й е гостувала майка й Людмила Захажаева. В последните години Вулева избира да държи родителката си далеко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР