Установяването на Принц Хари и съпругата му Меган в Канада

...
Установяването на Принц Хари и съпругата му Меган в Канада
Коментари Харесай

"Меган ефектът" възражда Канада

Установяването на Принц Хари и брачната половинка му Меган в Канада може да подтиква локалната фешън промишленост, чийто годишен оборот е оценен на 23,3 милиарда щатски $, предава Ройтерс.

Меган и Хари понесоха първи нечовечен удар за милиони СНИМКИ

Тридесет и пет годишният английски принц и неговата 38-годишна брачна половинка оповестиха този месец, че се отхвърлят от формалните си отговорности към кралското семейство и че ще потърсят финансова самостоятелност от монархията, напомня организацията.

Канадски фешън специалисти разясняват по този мотив, че в Канада може да се чака така наречен "Меган резултат ". При него марките внезапно покачват продажбите си, когато херцогинята на Съсекс облече някой от моделите им при публичните си изяви.

"Меган резултатът " ще продължи да работи, смятат стилните специалисти, без значение дали кралската двойка извършва или не своите отговорности към короната.

"Клиентките са безусловно захласнати от всичко, което облече Меган ", разяснява Джийн Бейкър, дългогодишна фешън редакторка от Торонто и добавя: "Дизайнери от целия свят си мечтаят тяхна дреха да попадне в дрешника на брачната половинка на Принц Хари и да бъде носена от нея! ".

Канадската фешън промишленост регистрира прочут спад в последно време. Продажбите на фешън дрехи и аксесоари спаднаха с 2,1 % през 2017 година, регистрираха статистиките.

Сега мнозина се надяват "Меган резултатът " да усъвършенства нещата. Той към този момент се е проявявал на канадска почва. През 2017 година Маркъл се появи с бяло палто без копчета на марката "Лайн дъ лейбъл " от Торонто. Това беше първата й обществена изява, откакто беше разгласен годежът й с Принц Хари.

Моделът се разпродаде с феноменална скорост, а уеб сайтът на марката се срина в доста елементи на света поради огромното търсене. Същото стана и с бежовото вълнено палто на марката "Сенталър " от Торонто. То провокира свръхестествен интерес, откакто херцогинята се появи с него през 2017 година на първата й Коледа с кралското семейство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР