Установяването на динамично присъствие в социални медийни платформи като Instagram

...
Установяването на динамично присъствие в социални медийни платформи като Instagram
Коментари Харесай

Този рекламен формат може да стимулира ангажираността както никога досега

Установяването на динамично наличие в обществени медийни платформи като Instagram и Фейсбук предлага на дребния бизнес мощен метод да се свържат с необятна публика без тежестта на обилни предварителни разноски - с изключение на вложението в умел арт шеф или графичен дизайнер. Един от най-въздействащите принадлежности на тези платформи е обявата Sliding Carousel. Този многофункционален рекламен формат разрешава на дребния бизнес да опише завладяваща история или да акцентира на голям брой артикули, услуги или функционалности в границите на една реклама, което го прави наложителен за тези, които целят да привлекат и задържат вниманието на аудиторията. Carousel реализират доста по-висок обсег и ангажираност спрямо елементарните изявления. Ето по какъв начин Carousel рекламите могат да повдигнат дребния бизнес.

Carousel рекламите могат да опишат история, като ви разрешават да споделяте голям брой изображения (до 20, плюс музика) или видеоклипове в една обява, всяка от които съставлява друг детайл, сюжетна рамка или панел на описа. Ето по какъв начин те могат дейно да опишат история.
Последователен роман
Подобно на сторитейлинг панелите, всеки слайд в Carousel реклама съставлява основен миг в една история, водейки публиката през наративно странствуване, сходно на видеоклип. Например, една марка може да стартира с показване на проблем, по-късно да изобрази процеса на разкриване на решение и да приключи с откриване на своя артикул или услуга като удовлетворяващо решение. Ако притежавате услуга за разчистване, пореден роман може да покаже вашия неповторим развой, започвайки с подробна оценка, последвана от разчистване с екологични артикули и най-модерно съоръжение. Като опция можете да наблегнете пътя на един от вашите отдадени експерти - обучени, застраховани и ангажирани с даването на изключителни резултати за всеки клиент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР