Установихме чудовищни закононарушения в Дивотино. Това каза говорителят на ПГБСП

...
Установихме чудовищни закононарушения в Дивотино. Това каза говорителят на ПГБСП
Коментари Харесай

Елена Йончева, БСП: Установихме чудовищни закононарушения в Дивотино! Нивите на хората буквално са изчезнали. Правителството облагодетелства фирмата на...

Установихме чудовищни престъпления в Дивотино. Това сподели представителят на ПГ„ Българска социалистическа партия за България “ и лидер на листата на левицата Елена Йончева преди да внесе искане за информация в Министерство на енергетиката, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Тук сме, с цел да желаяме повече информация за следващата демонстрация на мафиотската страна. Правителството на Бойко Борисов нарушава закона, облагодетелства избрани компании, които безусловно унищожават българската земеделска земя. В събота посетихме село Дивотино, Пернишко. Кметът на селото ни сподели, че компания, обвързвана с господин Христо Ковачки унищожава земеделската земя в региона. Хората от село Дивотино отиват към своите ниви и безусловно откриват, че нивите ги няма. Просто са изчезнали. Става дума за към 200 дка обработваема земеделска земя. Ние извършихме инспекция “, съобщи Йончева.

По думите ѝ концесията на компанията там е изтекла на 13 август 2014 година „ Според жителите на селото обаче активността на компанията не е прекъсната. Добивът се правил съгласно жителите на селото година по-късно. На процедура нелегално е осъществяван рандеман в продължение на година и половина “, акцентира представителят на Българска социалистическа партия. Тя обърна внимание, че на 1 март 2016 година концесията е възобновена, само че със задна дата.

„ Нещо, което опонира на всякаква правна логичност. Нещо повече - Министерски съвет на своето последно съвещание по време на държавното управление на „ Борисов “ 2 трансферира правата на остарялата компания към нова. Според кмета на село Дивотино, още веднъж новата компания е обвързвана с господин Христо Ковачки “, сподели още Йончева и посочи, че новата компания е с капитал 2 лева

„ Това, което е най-скандално, че прехвърлянето на правата на новата компания става без конкурс “, добави още лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за евровота.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px`;
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР