Установиха шофьорката, блъснала дете на пешеходна пътека на Коматевско Шосе.

...
Установиха шофьорката, блъснала дете на пешеходна пътека на Коматевско Шосе.
Коментари Харесай

Установиха шофьорката, блъснала дете на пешеходна пътека на Коматевско шосе

Установиха шофьорката, блъснала дете на пешеходна пътека на Коматевско Шосе. Вчера сутринта чиновници от бранш „ Пътна полиция “ подхванали инспекция, директно след постъпила информация, че в болница за прегледи е признато 13-годишно момиче, потърпевшо при пътно произшествие към 7:00 часа на Коматевско шосе в Пловдив.
Прочетете още
Според предварителните данни, до момента в който пресичала на пешеходна пътека, тийнейджърката била блъсната от лек автомобил „ Мерцедес “, чиято лидерка напуснала местопроизшествието без да извърши задължението си да уведоми полицията. При извършените незабавни оперативни и издирвателни дейности взаимно с сътрудниците им от Първо районно управление (на МВР), часове по-късно автоконтрольорите открили самоличността на отговорната за злополуката шофьорка.

Днес 41-годишната жена е била призована и се е явила в  постройката на бранш „ Пътна полиция “, където следва да бъде тествана с уред за приложимост на наркотични субстанции. Работата по документиране на случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане в бранш „ Разследване на закононарушения по превоза “ под наблюдаване на Районна прокуратура - Пловдив.  

Пред медията ни майката на детето описа, че очевидец се е притекъл на помощ, както и шофьорката. Тя е предложила на момичето да го откара до близката спирка от градския превоз.

„ Жената не е оставила нито телефон за връзка, нито се е обадила на 112. Посъветвала е детето да: " Не споделя на никой, както тя няма да каже. " След като е блъснала детето я оставя на спирката, с цел да хване рейса и потегля в посока село Първенец ”, написа майката на потърпевшата. Момичето е потърсило майка си и дружно са посетили лечебно заведение.

„ Детето ми е живо. Това е най-важно. Апелирам шофьорката сама да се съобщи ”, сподели пред медията ни обезпокоеният родител.

Предоставен е клип от камери, уловили автомобила минути след ПТП-то.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР