Установиха самоличността на жената, която бе намерена в отдалечен район

...
Установиха самоличността на жената, която бе намерена в отдалечен район
Коментари Харесай

Установиха коя е жената с амнезия, намерена на остров в Хърв...

Установиха самоличността на дамата, която бе открита в далечен регион на хърватския остров Крък, без да си спомня коя е и от кое място е пристигнала, оповестява организация Асошиейтед прес.

Полицията разпознава дамата като 57-годишната Даниела Адамцова от Словакия. Самоличността й е открита, откакто са били получени голям брой сигнали от Хърватия и чужбина. Според медиите сигналът, разкрил нейната идентичност, е пристигнал от Съединени американски щати, където тя живяла до 2015 година, след което се преместила в Ирландия.

Когато била открита на острова, Даниела не можела да си спомни даже името си. Тя е била без документи за идентичност и мобилен телефон. По-късно полицията разгласява фотографията й с апел за подпомагане за определяне на самоличността й.

Местните избавителни служби оповестиха, че дамата е прекарала една нощ на морския бряг и е открита " изтощена, дезориентирана и с леки пострадвания ". По-късно е превозена в болница в град Риека, а полицията дефинира положението й като " устойчиво " и съобщи, че обществените служби ще поемат случая, откакто Даниела бъде изписана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР