Установиха незаконна кланица при специализирана операция на Икономическа полиция в

...
Установиха незаконна кланица при специализирана операция на Икономическа полиция в
Коментари Харесай

След спецакция в Сливен: Разкриха незаконна кланица

Установиха противозаконна касапница при профилирана интервенция на " Икономическа полиция " в Сливен, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Действията са осъществени на 20 април взаимно с екип на Областната дирекция по сигурност на храните за противопоставяне на нарушавания и закононарушения, свързани с нерегламентиран рандеман и продажба на месо на територията на региона.

В хода на интервенция е открит обект в индустриалната зона на Сливен, в който се прави нерегламентирано кръвопролитие на дребни преживни животни.

В хладилна камера, построена в обекта, са открити 29 заклани животни и скотски артикули. Собственикът на обекта не е дал нужните ветеринарни документи за произхода на закланите животни.

Служителите на ОДБХ са ги иззели и са ги предали на екарисаж . На място е открит и конфискуван неистинен щемпел за маркиране на трупно месо. По случая в бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “-Сливен е стартирана предварителна инспекция.

Съвместните интервенции на ОД на Министерство на вътрешните работи и ОДБХ не престават в границите на подхванатите ограничения за застраховане сигурността преди и по време на поредицата идни празнични и почивни дни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР