Установено е грубо нарушаване на собствеността на Природен парк (ПП)Странджа,

...
Установено е грубо нарушаване на собствеността на Природен парк (ПП)Странджа,
Коментари Харесай

ВАНДАЛИЗЪМ: Изрисуваха и счупиха табелите в природен парк Странджа

Установено е жестоко нарушение на собствеността на Природен парк (ПП) " Странджа ", след извършен обход и ревизия в региона на село Младежко, оповестиха от дирекцията на парка.

" След извършен обход и ревизия на чиновниците на ДПП " Странджа " на територията на с.Младежко по маршрут " Извори и пещери на река Младежка " - заслонът, пещерите, Кулата и Замъкът - установихме жестоко нарушение на собствеността на парковата дирекция.

Както ще видите от фотосите, които ви предоставяме, заслонът е станал жертва на " писатели ". Табелите сложени от ДПП " Странджа " и ДГС " Звездец " също са изрисувани или разрушени. Парапетът към метода за една от главните пещери съвсем напълно е погубен и прекосяването е извънредно рисково и рисково.

Служителите на дирекцията, взаимно в сътрудници от ДГС " Звездец " започнаха незабавна работа по възобновяване на парапетите и мостчетата, замяна на табели, разчистване на отпадъци.



За следващ път молим посетителите, посетители на парк " Странджа ". Молим Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) - пазете гората и горското имущество! Пазете непорочност! Природата е дом за всеки един от нас!, се споделя в изказването на Дирекция на Природен парк " Странджа "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР