Установено е, че лекарство, първоначално предназначено за лечение на висок

...
Установено е, че лекарство, първоначално предназначено за лечение на висок
Коментари Харесай

Учени: Лекарство за холестерол е ефикасно срещу коронавируса

Установено е, че лекарство, в началото предопределено за лекуване на висок, съдържащо фенофибрат и фенофибринова киселина, понижава коронавирусната зараза в човешките кафези с близо 70%. Това разкри екип от английски и италиански учени в обява за списанието Frontiers in Pharmacology, представена от.

" Нашите данни демонстрират, че фенофибрат може да има капацитет да понижи тежестта на признаците на COVID-19, а също и разпространяването на ковид. Като се има поради, че фенофибрат е перорално лекарство, което е доста на ниска цена и налично в целия свят, дружно с обширната си история на клинична приложимост и неговия добър профил на сигурност, нашите данни имат световни последствия ", споделя доктор Елиза Виченци, съавтор на отчета.
 Научни препоръки: Ето какво да ядете, с цел да не се разболеете тежко от ковид Научни препоръки: Ето какво да ядете, с цел да не се разболеете тежко от ковид
Диетологът Емили Лийминг (King`s College London) дефинира главните храни, които би трябвало да включите в диетата си, с цел да намалите риска...

Изследователите приканват за спомагателни клинични изпитвания измежду приети в болница пациенти с Covid-19, с цел да се изследва капацитетът на лекарството като лекуване против ковид и нововъзникващите му разновидности.

Още от ИНТЕРЕСНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР