Установените на този етап доказателства сочат, че става въпрос за

...
Установените на този етап доказателства сочат, че става въпрос за
Коментари Харесай

Северин обезобразил и изнасилил Виктория, после захвърлил трупа в изключително унизителна поза!

Установените на този стадий доказателства сочат, че става въпрос за непринудено нахлуване за полово посягане. Телесните увреждания, които са й породени, са извънредно брутални и тежки по своя темперамент и показващи мощни характерови отклонения. Това съобщи на ексклузивен брифинг за убийството на журналистката Виктория Маринова основният прокурор Сотир Цацаров.

" Това е непринудено забелязване на жертвата, нахлуване, нанасяне на удар, вследствие на който са счупени костите в региона на носа на дамата, завличане на жертвата в храстите, полово посягане и други извратени дейности. Последвали са още удари, лицето е упражнявало бокс ", добави Цацаров. 

" В предходните часове лицето е използвало много огромно количество алкохол по наши данни, сподели обвинител номер едно. " Не можем да приказваме за направено самопризнание, тъй като на този стадий се извършва европейска заповед за арест. Лицето ще бъде изправено пред немски съд, който да реши оправдана ли е тази заповед за арест ", сподели Цацаров. 

" Има свидетелски показания по отношение на пребиваването на обвинения на алеята, само че не и очевидци на случилото се. Иззети са и още материални доказателства ", приключи той.  " На този стадий няма по какъв начин да твърдим, че има авансово обмисляне. До момента всичко приказва за непринудено действие. Той цяла нощ е употребявал алкохол. Намирал се е на мястото и е изчаквал най-вероятно миг, в който може да извърши това действие ", намеси се министър Младен Маринов. " Трупът бе оставен по извънредно позорен за жертвата метод. Служителите от Института по логика на психиката още първоначално бяха създали доста прецизен портрет на причинителя ", приключи Маринов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР