Установени са от полицията четирима мъже от Свищов, нанесли побой

...
Установени са от полицията четирима мъже от Свищов, нанесли побой
Коментари Харесай

Четирима пребиха дядо в Свищов

Установени са от полицията четирима мъже от Свищов, нанесли побой на собствен съгражданин. Това оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново.

Снощи в 22.00 часа в ръководството на Министерство на вътрешните работи в града е получен сигнал за това, че четирима мъже нанасят побой над възрастен мъж. На мястото неотложно е изпратен полицейски екип. След намесата му боят е преустановен.

От извършените дейности по следствието е открито, че четирима мъже от Свищов на възраст 24, 25, 26 и 27 години, са нанесли побой на 74-годишен техен съгражданин. Пред униформените причинителите обяснили, че преди този момент сред двама велосипедисти и един от причинителите е зародил скандал. Мъжете припознали пострадалия, като един от двамата велосипедисти и решили да „ изяснят “ зародилото по-рано неразбирателство.

Пострадалият е откаран в Спешна помощ – Свищов с фрактури на ребра и охлузни рани по лицето. По случая е стартирано досъдебно произвеждане по член 129, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР