Установени са невралгичните точки за купуване на гласове в страната,

...
Установени са невралгичните точки за купуване на гласове в страната,
Коментари Харесай

Демерджиев: Набелязали сме хората, които биха купували гласове - Политика

Установени са невралгичните точки за пазаруване на гласове в страната, както и доста от хората, забъркани в тези практики в другите райони. С доста засилена оперативна работа ще им противодействаме, набелязани са ограниченията.

Това кзаяви пред публицисти в Плевен служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който дойде за годишния доклад на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, представен от Българска телеграфна агенция.

" Криминалният контингент няма особена тясна специализация. Когато го набележиш и работиш с него по-интензивно по линия на оперативната работа, при всички случаи се противодейства и на пазаруването на гласове. Ние нямаме за цел да изолираме тъкмо избран престъпен контингент, който прави единствено това ", уточни още министърът.

По думите му е открита, че едни и същи лица се занимават и с наркотрафик, и с незаконна миграция. " Сега ще се включат и в пазаруването на гласове ", счита Демерджиев.

Министърът разяснява, че с потреблението на хартиената бюлетина в този момент ще се ускори ползата към пазаруване на гласове. " Набелязали сме регионите и хората, които се занимават с тези практики, работим с тях и с цялото им обграждане ", безапелационен е той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР