Установена е самоличността на извършителя. Потвърден е инцидента. Очакваме в

...
Установена е самоличността на извършителя. Потвърден е инцидента. Очакваме в
Коментари Харесай

Генералният ни консул в Истанбул говори за разстреляния българин

 " Установена е самоличността на причинителя. Потвърден е случая. Очакваме в околните часове повече информация ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия Ангел Ангелов, общоприет консул на България в Истанбул по отношение на случая с българина Милен Бахчеванов, който бе погубен от полицията в Истанбул. 

Българинът нахлул в заведение с мачете, провокирал безвредици и рани човек. 

  " На място към момента се събира всякаква спомагателна информация за изясняване на случая. Има споделени разкази на очевидци в обществените мрежи ", добави Ангелов. " По всяка възможност става дума за човек с психологично разстройство или под въздействието на мощни опиати, защото дейностите му са били несъответстващи, нападателни ", заключи генералният ни консул. 

Ангел Ангелов разкри, че е имало договаряния сред него и полицията, които траяли към час и половина, откакто той се е барикадирал. Генералният ни консул в Истанбул обаче е безапелационен, че този случай няма да провокира напрежение сред България и Турция. 

След нападението простреляният е бил откаран в болничното заведение. При прегледа е било открито, че е инфектиран с вируса HIV. Според Министерство на вътрешните работи българинът е прочут у нас с престъпни прояви - безчинство, обири и грабежи, написа още " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР