Установена е лоша хигиена в салоните на 24 автобуса, собственост

...
Установена е лоша хигиена в салоните на 24 автобуса, собственост
Коментари Харесай

Установена е лоша хигиена в 24 автобуса в Община Бургас

Установена е неприятна хигиена в салоните на 24 рейса, благосъстоятелност на седем компании, извършващи транспорт на пасажери от разнообразни общини на страната до двете централни автогари в Бургас. Проверките са осъществени поради наложените ограничения за предварителна защита и надзор на вирусните инфекции и предпазването от разпространяване на ковид. Това оповестиха от пресслужбата на Община Бургас.

Водачите на рейсовете са предизвестени, че няма да им бъде позволен достъп до автогарите за идващ курс, в случай че не дезинфекцират и почистят пътническите салони. Ще бъде лишен допускът на транспортните компании, които извършат второ нарушаване, обясниха от общината. От управлението й са изпратили своите условия за стерилизация на транспортните средства и до ДАИ с искане за увеличение на контрола на транспортните компании.

По мотив ограниченията за предварителна защита и надзор на вирусните инфекции, кметът Николов е разпоредил от през днешния ден интервалът сред курсовете по линии Б1 и Б2 в утринните часове да бъде понижен. През делничните дни, в часовия диапазон от 6.30 до 8.30, рейсовете ще пътуват по-начесто. Целта е да не се препълват и на пасажерите да бъде обезпечено повече персонално пространство.

Кметът на Бургас: Ще се оправим!

От локалната община осведомиха, че общинското дружество "Морски знаци " и три частни бургаски компании са почнали производството на защитни маски и одобряват поръчки за изработката им.



Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР