Установен е хулиганът, . Става дума за 14 – годишен

...
Установен е хулиганът, . Става дума за 14 – годишен
Коментари Харесай

Установиха непълнолетния, заплашил момче с бухалка в подлез във Варна

Установен е хулиганът,. Става дума за 14 – годишен възпитаник от „ Елин Пелин “. Това оповестиха за Moreto.net от пресцентъра на полицията.

В момента малолетният е на разпит в Детска педагогическа стая на Трето районно ръководство. Заплашил е 13-годишното момче с телескопична палка в подлеза до " Локомотив ", като подбудите му са само на фенска основа. Няма предишни прегрешения.

Вчера бащата на пострадалото момче е бил в полицията. Има формирано досъдебно произвеждане за обир по случая.

Припомняме, че случката сред двете момчета се е разиграла през вчерашния ден сутринта. Децата се засекли в рейс на градския превоз. По-малкото от тях отивало на подготовка на стадиона и откакто слязло на спирката, било последвано от по-голямото, което било последовател на различен варненски тим.

По думите на пострадалия млад футболист в подлеза по – огромното момче извадило железна бухалка и отправило закани към него, като го предиздвикало да си съблече тениската и суитшърта.

Не е имало физически конфликт сред двамата, безапелационни са от полицията. След неприятната преживелица детето се е обадило на татко си, който към 8.50 ч. е уведомил органите на реда.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР