Успяваме да управляваме кризи, затова и с най-меките мерки срещу

...
Успяваме да управляваме кризи, затова и с най-меките мерки срещу
Коментари Харесай

Бойко Бориов: Успяваме да управляваме кризи

Успяваме да управляваме рецесии , по тази причина и с най-меките ограничения против COVID-19 сме на 27-мо място в Европа по заболеваемост и заводите в България работят “. Това съобщи министър-председателят, който посети Индустриална зона „ Раковски ”, където 24 компании са се възползвали от помощта на страната в размер на 7 000 000 лв. по линия на мярката за опазване на заетостта в пандемията 60/40. Премиерът Борисов посочи, че до този миг държавното управление е подкрепило бизнеса и хората в изискванията на пандемия с общо 1,3 милиарда лв..
На територията на зоната в Раковски работят към 5 000 души и са позиционирани главните бази на редица огромни индустриални вложители в секторите логистика и произвеждане. Тя разполага с положителни комуникационно-транспортни връзки, включващи автомагистрала „ Тракия ” – към София и Бургас. Амбицията на управлението на зоната е тя да стане първата въглеродно неутрална зона в България .
 Борисов: Гарантираме 60/40 до септември 2021г., вкарваме 75/0 за затворените бизнеси (ВИДЕО) Борисов: Гарантираме 60/40 до септември 2021г., вкарваме 75/0 за затворените бизнеси (ВИДЕО)
" На последното държавно съвещание за 2020 година взехме доста значими решения: ✅ Разпределяме 300 млн. лева от бюджета за 2021 година за уд...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР