Успяхме през тези години да решим много сериозни кризи и

...
Успяхме през тези години да решим много сериозни кризи и
Коментари Харесай

Фандъкова: Градът ни има нужда от спокойствие, а не от експерименти

Успяхме през тези години да решим доста съществени рецесии и да подсигуряваме развиването на града и неговата смяна. Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова, в предаването “Плюс минус” по Нова тв.

Познавам доста добре аргументите за проблемите и мога да предложа решения и смяна. Предвидила съм смяна в структурата на общината и в политиките, съобщи Фандъкова.

Не виждам други претенденти, коита да приказват за икономическото развиване на града. София има опция да притегли стратегически вложител. За 10 години без да променяме налозите и главните такси в локалната администрация, успяхме да увеличим бюджета и да притеглим към 4 милиарда лв. европейски средства, уточни още тя.

По думите й доста е значима промяната в администрацията, която да основава повече бистрота и експедитивност. Тя уточни, че една от значимите задания, заложена за идващите години, е административната промяна.

По време на акцията някои от канидатите насочиха напъните си върху внушения, вадене на документи, пликове, които в следствие се оказват обществени. Столичната община е подготвена за въвеждане на електронните публични поръчки, добави Йорданка Фандъкова.

Всеки дава обещание светлото бъдеще, единствено по какъв начин ще се реализира, това аз не слушам. Работата на кмета е доста съответна, градът се трансформира. Когато имаме смяна на целите и дилемите, обикновено е да се трансформира и екипът, разяснява още Фандъкова.

По думите й София се трансформира всеки ден. За 10 години популацията на София нарастна, това води и до нови провокации. В момента залагаме на довеждане докрай на стратегически планове. Насочваме запас към яслите, уточни Фандъкова.

По тематиката за Топлофикация тя съобщи, че би трябвало да се работи в посока за вложител, който да работи върху нови производства, с които да се усилят приходите на сдружението.

Моята акцията беше с съответни планове, сподели Фандъкова. Градът ни има потребност от успокоение, а не от опити, сподели тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР