Успяхме да постигнем сближаване по почти всички въпроси, които представляваха

...
Успяхме да постигнем сближаване по почти всички въпроси, които представляваха
Коментари Харесай

ИТН и БСП: Успяхме да постигнем сближаване по почти всички въпроси

Успяхме да реализираме доближаване по съвсем всички въпроси, които представляваха усложнение сред нас. Постигнахме единодушие " - това обявиха от " ИТН " и Българска социалистическа партия след експертни диалози посред им.

Темата на срещата беше препоръчаната от Има Такъв Народ декларация с цели за работа на бъдещо държавно управление с мандат на Има Такъв Народ. Вчера от Левицата желаеха някои корекции във въпросната декларация.

" Съвсем скоро ще обявим елементи по какъв начин тъкмо ще се случи всичко това и следва да намерим политическите измерения. Ще обмислим какъв да бъде форматът на документа - може да е декларация, ще решим ", съобщи номинираният за министър председател от Има Такъв Народ Пламен Николов.
„ Следваме посоката, която ни е начертана от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Миналата неделя обсъдихме тази декларация, която беше показана от името на Има Такъв Народ. Там бяха сложени някои бележки, които трябваше да бъдат доизяснени. Това беше задачата на тази среща - да доизясним всички цели. След това ще ви срещнем с детайлности какво сме постигнали в обособените браншове ", съобщи Христо Проданов от Българска социалистическа партия и добави: „ Голяма част от нещата, по които имахме забележки бяха изчистени ".

„ Дали ще има поддръжка от Българска социалистическа партия или не - това зависи от Националния съвет на Българска социалистическа партия ", уточни още Проданов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР